Eerste plaatsen op Woldbergtrail en 12 Dorpenloop

Twee MiLa-atleten deden mee aan de Woldbergtrail. En beide wonnen ze hun afstand! Joris van den Bosch kwam uit op de 25 km. Meteen vanaf het begin nam hij de leiding. In een mooie vlakke race liep hij naar een tijd van 1:35:18. Onderweg verbrak hij ook nog even zijn persoonlijk record op de halve marathon.

Stefan de Vries liep de 5 km. Vorige week was de 1500m tijdens de A competitie hem niet goed afgegaan. Hij voelde zich niet optimaal. Nu het lopen weer lekker ging, wilde hij dit weekend toch graag een wedstrijd lopen. En lekker ging het. Hoewel er hard werd gestart, liep Stefan al gauw op kop en kon hij gemakkelijk de overwinning naar zich toe trekken in 20:02.

Jazlin Ruinemans liep vandaag de 4,6 km van de 12 Dorpenloop, een estafetterace langs 12 dorpen in de Noordoostpolder, georganiseerd door AV NOP. Ze legde deze afstand af in 19:12, alles wind tegen. Jazlin maakte deel uit van het winnende team De Corner uit Urk. Jonatan Venema deed de eerste afstand van de loop, 11,3 km in 40:50. Ook zijn etappe was helemaal wind tegen. Jonatans team werd tweede in de einduitslag.